.:: Fórum ::.



Bevezető
Termékek
Hírek
Hirdetések
Letöltés
Fórum
Linkek
Elérhetőség
Csipet só
bottom2_200.gif (834 bytes)

| Fórum kezdőlap |

Segítség a Fórum használatához -Még nem lépett be! Belépés

Szerző Téma: Egyéb ügyviteli programok
héra



   Elküldve: 2008 07 18, 18:42:41  (5)   

Köszönöm zjj, de már sikerült.
zjj



   Elküldve: 2008 07 17, 21:31:17  (4)   

Kedves Héra!

Hány cégre használnád hány gépen? Fontos a mátrix nyomtató támogatás, szeretnél színes-szagos táblázatokat, vagy csak az adattárolás, értékcsökkenés, leltár lista a fontos?
Mennyit kívánsz befektetni a programba?
héra



   Elküldve: 2008 07 06, 14:13:54  (3)   

Szia Pán!
Az "egyéb ügyviteli programok" kítűnő, én keresgéltem, de nem találtam a megfelelőt címet, ez tényleg jobb (tágabb kifejezés).
A forint soft tárgyieszköz programjáról én is hallottam, hogy jó, de több cég esetén és hálózatos kivbitelben szerintem igen drága. Ha nem találok jobbat és olcsóbbat, akkor valószínűleg ez lesz, de hátha valaki ajánl másikat.
Üdv
Pán



   Elküldve: 2008 07 04, 18:16:18  (2)   

Kedves Héra!

Remélve, hogy nálamnál autentikusabb hozzászóló is lesz majd, azt szeretném megjegyezni, hogy egyik konkurenciám - a bajai ForintSoft - tárgyi eszköz programjáról eddig még jókat hallottam. A könyvelő programjukat pár helyen leváltotta az enyém, de a bért és a tárgyi eszközt jónak tartják, akik dolgoznak vele. Legfeljebb méregdrágának, legalábbis a bért. Bér: (ez itt az ingyen reklám helye: Feri jössz nekem egy ü. pezsgővel) a halasi Kiss Ferenc programját sokan szeretik, használják az ügyfeleim közül.

Még egy dolog: a most nyitott téma címét szívem szerint átnevezném majd valami egyébre: pl. Egyéb ügyviteli programok. Nem baj?

Pán
héra



   Elküldve: 2008 07 04, 17:38:31  (1)   

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tárgyi eszköz program beszerzése tárgyában.
Amit most használok, azt nem nevezném segítségnek, inkább bűntetésnek, így meg kívánok tőle válni.Olyan programot szeretnék, ami könyvelő programtól és egyebektől független, MEGBÍZHATÓ!!!, és működik hálózatba kapcsolt gépeken is.
Az idő most már eléggé sürget, és arra pályázok, hogy a fórumozók között akad, akinek tök szupi a programja és ajánlaná nekem az övét.
Nagyon várom a hozzászólásokat, illetve a segítséget, ha valaki tud.
Héra




   Elküldve:  ()   Hozzászólás javítása

Oldal: 1

bottom2.gif (1273 bytes)